Snel zoeken:
Informatie over deze website

In de loop van de jaren verschenen van de hand van mijn schoonvader Jaap Fijnvandraat talloze publicaties, artikelen, brochures en boeken. Ook was hij een bekend spreker die in het hele land lezingen hield en bijbelstudies gaf. Hij ontwikkelde een schriftelijke bijbelstudie onder de naam 'Wat zegt de Bijbel' en begon met de verkoop van christelijke boeken en startte de evangelische boekwinkelketen 'de Fakkel'.

Vanwege ouderdom en een hartkwaal was hij al enkele jaren niet meer in staat lezingen te houden, bijbelbesprekingen te organiseren en diverse andere activiteiten te ontplooien. Alle activiteiten heeft hij overgedragen aan anderen.

Met de computer en e-mail kon hij jarenlang goed overweg en zo produceerde hij nog het een en ander. Regelmatig ontving hij vragen en opmerkingen per mail, waarop hij weer reageerde. Hij schreef ook losse artikelen die hij per e-mail aan belangstellenden toestuurde.

In verband daarmee en ook met het oog op wat hij in het verleden op schrift gesteld heeft, hebben we deze website voor hem geopend om dit alles voor een breder publiek toegankelijk te maken. Deze site bevat vooral vele unieke publicaties die niet eerder op papier zijn uitgegeven.

Op 31 maart 2012 is mijn schoonvader door de Heer thuisgehaald. Zijn werk als dienstknecht van God was voltooid. Wij mogen dankbaar gebruikmaken van de digitale erfenis die hij op deze site heeft achtergelaten.

Hopend dat deze website aan het beoogde doel mag voldoen, beveel ik de inhoud graag bij u aan.
Moge de Heer er zijn zegen aan verbinden.

Henk-Jan Oudenampsen